Skip to main content
test
Tulosaluesihteeri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 19.8.2022 klo 15.00 mennessä


TULOSALUESIHTEERIN määräaikainen toimi 31.7.2023 saakka.


Haemme joukkoomme henkilöstöasioiden parissa viihtyvää ammattilaista.

Haettavana oleva tehtävä sijoittuu henkilöstöpalveluiden vastuuyksikköön. Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 8 tulosaluesihteeriä, 3 palvelussuhdeneuvojaa, palvelussuhdeasiantuntija, henkilöstöasiantuntija sekä palvelussuhdepäällikkö. Yksikköä johtaa henkilöstöjohtaja. Toimipaikka sijaitsee Rovaniemellä Lapin keskussairaalan läheisyydessä Porokadulla.

1.1.2023 alkaen henkilöstöpalveluiden työntekijät siirtyvät Lapin hyvinvointialueelle, joka tulee olemaan Lapin suurin työnantaja.

Tulosaluesihteerit tarjoavat sairaanhoitopiirin tulosalueille henkilöstöhallinnon sekä muun hallinnon tukipalveluita. Tulosaluesihteerin tehtävä on keskeisessä roolissa mm. palkanlaskennan palveluketjun sujuvuuden kannalta. Muita tehtäväkokonaisuuksia ovat erilaisten sopimusten ja päätösten valmistelu, yleinen palvelussuhdeneuvonta sekä työaikojen hallintaan liittyvät tehtävät.

Tehtävässä tulee olla itsenäinen työote ja hyvä valmius useiden eri tietojärjestelmien käyttöön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa asiakaspalveluasennetta.

Kelpoisuusehtona tulosaluesihteerin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistotason tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on kolmen kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelussuhdepäällikkö Hanna Hyvönen, 040 661 3762. Sähköpostitse hanna.hyvonen@lshp.fi.


Rovaniemellä 5.8.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelussuhdepäällikkö Hanna Hyvönen, 040 661 3762. Sähköpostitse hanna.hyvonen@lshp.fi.

Lisätietoja

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Henkilöstöpalvelut

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat