Tuntiopettaja (2 kpl), lentokoneasennus - Kouvolan kaupunki

Tuntiopettaja (2 kpl), lentokoneasennus - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon lentokonealalle kahta vakituista tuntiopettajaa.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluvat opetuksen ja opetusjärjestelyjen suunnittelu sekä erilaiset kehittämistehtävät, opiskelijan edistymisen arviointi sekä seuranta ja työpaikalla järjestettävien koulutuksien ohjaus sekä valvonta.

Tehtävässä tarvitaan yhteistyökykyä ja halua kehittää opetusta.

Kelpoisuusvaatimukset ovat:
- asetuksen 986 / 1998 mukaiset tai valmius suorittaa opettajan pedagogiset opinnot kolmen (3) vuoden kuluessa. Myös muu soveltuva koulutus voidaan hyväksyä
- soveltuva teknillinen peruskoulutus tai tutkinto
- vähintään viiden (5) vuoden käytännön kokemus liikenteessä olevan ilma-aluksen huollosta.

Tehtävässä edellytetään opetettavien aineiden riittävää tuntemusta ja ilmailulainsäädännön perustuntemusta (Part 66, Part 147 ja Part 147) sekä riittävää opetustekniikan ja -välineiden tuntemusta, että riittävää englanninkielen / ilmailuenglannin hallintaa.

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kykyä työskennellä eri-ikäisten opiskelijoiden sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Arvostamme myös joustavuutta sekä aikaisempaa opettajan kokemusta. Huoltohenkilöstön lupakirja (lupakirjaluokat A / B1 / B2 / C) ja kokemus ilma-alusten sähkö- ja avioniikkajärjestelmistä katsotaan eduksi, kuten myös matemaattisten aineiden hallinta.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ammattitaitosi / osaamisesi mukaisia työtehtäviä nykyaikaisessa ilmailualan opetusympäristössä Utin lentokenttäalueella. Emme lupaa helppoa työtä, mutta haluamme sinun viihtyvän. Sinulle annetaan vapaus suunnitella ja toteuttaa opetusta, josta vastaat.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tiimiesimies Tatu Mäkelä, 020 - 615 8710, tatu.makela(a)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto, Lentokoneala
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.
Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) on monialainen oppilaitos. Viidessä toimipisteessä opiskelee ammatillisessa peruskoulutuksessa 2100 opiskelijaa. Vuosittain lentokonealalla opiskelee n. 60 opiskelijaa. KSAO tarjoaa myös ammatillista lisäkoulutusta ja toimii oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä.

Tutustu työnantajaan