Tuntiopettaja (2), yhteiskunnalliset aineet - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja (2), yhteiskunnalliset aineet - Tampereen kaupunki

Kaksi vakituista päätoimista tuntiopettajuutta 1.1.2020 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hepolamminkadun toimipiste, Tampere.

Tehtävänä on yhteiskunnallisten aineiden opettaminen monialaisessa ammatillisessa oppilaitoksessa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, minkä hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan.

Eduksi katsotaan kokemus opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa niin nuorille kuin aikuisillekin, ammatillisen koulutuksen reformin periaatteiden tuntemus, valmius toimia erilaisissa projekteissa, kokemus verkko-opetuksesta ja Moodle-ympäristöstä sekä erityisopetuksen tuntemus. It-taidoissa eduksi katsotaan myös Wilma-opiskelijahallinto-ohjelman hallinta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Murtovaara puh. 040 726 8070.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Murtovaara puh. 040 726 8070.

Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!