Tuntiopettaja - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Kempeleen-Limingan yksikköön haetaan turvallisuusalan tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.9-31.12.2019. Tehtävä sisältää ammatillisten tutkinnon osien opetusta sekä opiskelijoiden ohjausta ja neuvontaa. Lisäksi tehtävään sisältyy yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävään valittavalta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta, monipuolista turvallisuusalan eri osa-alueista hankittua työkokemusta tai muuten hankittua alan osaamista. Katsomme eduksi koulutus-, opetus- ja ohjauskokemuksen. Arvostamme aloitteellista ja aktiivista vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Koivikko (p 040 637 2904). Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Oulun seudun ammattiopisto, Kempeleen-Limingan yksikkö
Osoite: Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO. OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee noin 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 900 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on mahdollista opiskella logistiikka-alan, puutarhatalouden, ravintola- ja cateringalan sekä turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä järjestetään koulutusta useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä muuta lisä- ja täydennyskoulutusta.

Tutustu työnantajaan