Skip to main content
test
Tuntiopettaja, ajoneuvoala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön ajoneuvoalan tuntiopettajaa 1.8.2023 alkaen vakituiseen virkasuhteiseen tehtävään.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle? Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteiseen hiileen puhaltamalla, kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu ajoneuvotekniikan ja pienkoneiden korjauksen opetus ja ohjaus ajoneuvoalan perustutkinto-opiskelijoille. Valittavalla opettajalla on oltava myös valmius antaa kuljetusalan perustason ammattipätevyyskoulutusta metsäkoneenkuljettajaopiskelijoille. Lisäksi tehtävään kuuluu työelämäyhteistyötä sekä omaopettajana toimimista.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998 13§. Arvostamme laaja-alaista kokemusta ajoneuvoalan tehtävissä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa. Aiempi opettajakokemus ammattilisessa koulutuksessa katsotaan eduksi.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, p. 050 5375057, sp. vesa.vanhamaki(at)osao.fi. Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperiset hakemukset postitetaan osoitteeseen OSAO Muhoksen yksikkö, yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokola, Kirkkotie 1, 91500 Muhos.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Muhoksen yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari - kaikille ikäryhmille. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAOssa on 10 0000 opiskelijaa ja 870 työntekijää.

OSAO, Muhoksen yksikkö tarjoaa ajoneuvoalan, maatalous-, metsä-, ravintola- ja cateringalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammatillista koulutusta. Yksikössä on 330 opiskelijaa ja 50 henkilökunnan jäsentä. Yksikössä on opetusmaatila ja opiskelija-asuntola.


Osoite: Kirkkotie 1, 91500, 91500 Muhos

Sinulle suositellut työpaikat