Skip to main content
test
Tuntiopettaja, autoala (2) / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme kahta autoalan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa oleviin virkasuhteisiin 1.8.2022 alkaen. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hervannan kampus, Ajokinkuja 6 Tampere.

Tehtävään kuuluu autoalan ammatillisten aineiden opettaminen työsaliympäristössä sekä muita opetusympäristöjä hyödyntäen. Opetustehtävä kohdistuu ajoneuvotekniikan (automekaanikko) osaamisalan ammatillisiin kokonaisuuksiin ja sisältää työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjauksen sekä näyttöjen suunnittelun, ohjauksen ja arvioinnin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina. Edellytämme lisäksi B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsotaan alan työtehtävissä hankittu ajoneuvoasennuksen monipuolinen osaaminen, alan kehityssuuntien tuntemus sekä muu käytännön työkokemus erilaisista autokorjaamoympäristöistä. Eduksi katsotaan kokemus opetustyöstä nuorten opiskelijoiden parissa ja hyvät yhteistyöverkostot autoalan yrityksiin Pirkanmaan alueella.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kattavia atk-taitoja sekä Moodle- ja Wilma-ohjelmistojen käyttökokemusta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antavat tuntiopettaja Erkka Javanainen, puh. 040 130 6763 ja koulutuspäällikkö Ilkka Hakala, puh. 040 843 9134. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 23.5.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat tuntiopettaja Erkka Javanainen, puh. 040 130 6763 ja koulutuspäällikkö Ilkka Hakala, puh. 040 843 9134. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tredu Ammatillinen koulutus / Tredu Hervanta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat