Tuntiopettaja autoala, erityisopettaja - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Haukiputaan yksikkö, hakee määräaikaista autoalan tuntiopettajaa (erityisopetus) virkasuhteiseen tehtävään autoalalle yhteiseksi ajalle 1.9.2021-31.7.2022.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävänäsi on erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetus ja ohjaus, tukea tarvitsevien työpaikalla tapahtuvan oppimisen varmistaminen sekä erityisen tuen suunnitelmien laatiminen, toteuttaminen ja seuranta. Erityisopettaja osallistuu myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden verkostopalavereihin eri sidosryhmien kanssa.
Erityisopettajan tehtävä on ammatillinen opetus ja ohjaus perus- ja ammattitutkintokoulutuksissa suuntautuen pääosin kevyen tai raskaan kaluston ajoneuvoasentajien opettamiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuusvaatimukset, minkä lisäksi edellytämme erityisopettajan pätevyyttä sekä työkokemusta autoalan työtehtävistä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen erityisopetuksesta sekä ammatillisesta koulutuksesta. Eduksi katsomme myös autotekniikan erityisosaamisen. Arvostamme valinnassa hyviä sidosryhmäsuhteita käytännön työelämään sekä mahdollisia näyttöjä innovatiivisesta koulutuksen kehittämisestä sekä erityisen tuen suunnitelman laatimisosaamista ja Wilma-opiskelijahallintojärjestelmän tuntemusta, tukiverkostojen ja sidosryhmien hyvää tuntemusta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marko Hyyryläinen puh. +358 50 322 5595. Häneen voi olla yhteydessä 19.7.2021 klo 11-12 ja 26.7.2021 klo 11-12. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme. Koulutuskuntayhtymä OSAO vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle. Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja hotraca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 115.


Osoite: Asemankyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat