Tuntiopettaja autoala, raskaskalusto - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Haukiputaan yksikkö, hakee määräaikaista autoalan tuntiopettajaa virkasuhteiseen tehtävään raskaan kaluston osaamisalalle ajalle 20.10.2021 (tai sopimuksen mukaan)-31.7.2022. Tehtävä on asetettu uudelleen haettavaksi. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävänäsi on ammatillinen opetus- ja ohjaus perus- ja ammattitutkintokoulutuksissa suuntautuen raskaan kaluston ajoneuvoasentajien opettamiseen. Työssä voi olla myös iltaopetustyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuusvaatimukset. Edellytämme työkokemusta raskaan kaluston huolto-, korjaus- tai työnjohtotehtävistä. Eduksi katsomme ajoneuvotekniikan tuntemuksen sekä erityisosaamisen raskaan kaluston tekniikasta. Arvostamme valinnassa hyviä sidosryhmäsuhteita käytännön työelämään sekä mahdollisia näyttöjä innovatiivisesta koulutuksen kehittämisestä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C liitteen 1 mukaan.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marko Hyyryläinen puh. +358 50 322 5595. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme. Koulutuskuntayhtymä OSAO vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle. Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja hotraca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 115.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat