Tuntiopettaja (automaatioala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Tuntiopettaja (automaatioala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Imatran toimipisteeseen kunnossapidon asiantuntijaa prosessiteollisuuden ja sähköalan koulutuksiin ajalle 2.9.2019 - 31.5.2020.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla).

Hakijalta edellytetään automaatioalan ja prosessiteollisuuden vahvaa tuntemusta ja työkokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Eduksi katsotaan osaaminen robotiikassa ja konenäköjärjestelmissä. Työ sisältää myös yrityskoulutuksia. Tiimityöskentelytaidot ja yhteistyökyky ovat olennaisia tehtävän menestyksekkään hoidon kannalta. Kustannustehokkuus ja laatu kuvaavat tapaasi toimia. Opetus toteutetaan osittain verkko-opetuksena, joten hakijan on omattava hyvät tietotekniset taidot. Eduksi katsotaan kokemus verkko-oppimisympäristöistä. Arvostamme myös kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa on neljän kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Koulutuspäällikkö Leena Ojamaa, p. 040 745 5017, leena.ojamaa@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Imatra

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Tutustu työnantajaan