Tuntiopettaja englanti ja ruotsi / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme vakituista tuntiopettajaa englannin ja ruotsin kielen opetukseen 2.8.2021 alkaen. Pääasiallinen toimipiste työsuhteiden alussa on Hervannan kampus Hepolamminkatu 10, Tampere.

Opettajan tehtävänä on englannin ja ruotsin opettaminen ammatillisessa perustutkinnossa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, minkä hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan.

Haemme monipuolista osaajaa, joka arvostaa opiskelijoitamme yksilöinä ja ymmärtää, mitä henkilökohtaisen opintopolun rakentaminen tarkoittaa. Hakemamme opettaja pystyy tarvittaessa opettamaan ja ohjaamaan monista lähtökohdista osaamistaan rakentavia oppijoita: mm. aikuisopiskelijoita, erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita, ylioppilastutkintoon tähtääviä opiskelijoita. Erityisesti tarvitsemme lisävoimaa ammattilukiolaistemme kielten opetukseen ja koko kielten ainetiimin toiminnan kehittämiseen. Eduksi siis katsotaan kokemus opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa nuorille ja aikuisille, kokemus lukio-opetuksesta, uudistuneen ammatillisen koulutuksen periaatteiden tuntemus, erityisopetuksen tuntemus sekä näyttö pedagogisesta kehittämistyöstä. Hakemallamme opettajalla on hyvä olla kokemusta etä- ja verkko-opetuksesta; Wilman, Teamsin ja Moodlen tuntemus helpottaa työhön ryhtymistä.

Opettaja työskentelee osana hyvähenkistä ja kehittämismyönteistä Hepolamminkadun yto-opettajien tiimiä.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Murtovaara, puh. 040 726 8070.

Hakuaika päättyy 28.4.2021.

Tehtäviä haetaan KuntaRekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Murtovaara, puh. 040 726 8070.

Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat