test
Tuntiopettaja (erityisluokanopettaja) - Kangasalan kaupunki

Hei, sinä työstäsi innostunut erityisopettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme? Pikkolan koulussa Kangasalla on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Koulussamme työskentelee vajaa 90 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista.

Kangasalan kaupunki hakee erityisluokan tuntiopettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.2.2022 alkaen.

Tehtävä sijoittuu Pikkolan yläkouluun (Kotaharjun toimipiste).

Haemme joukkoomme innostunutta erityisluokanopettajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuutta ja ratkaisukeskeistä ammatillista osaamista oppilaan parhaaksi. Odotamme valitulta positiivista ja kehittävää työotetta. Kokemus yläkoulussa toimimisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus on OVTESin mukainen.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marianne Liimatainen / p. 050 387 6166 / marianne.liimatainen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Viputie 16 (Pikkolan koulu) / Kotaharjun toimipist, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat