Skip to main content
test
Tuntiopettaja erityisluokanopetus (AUT) Keltinmäki - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

TUNTIOPETTAJAA ERITYISLUOKANOPETUKSEEN (AUT)

avoimen tehtävän hoitoon ajalle 7.8.2023 - 17.12.2023. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Keltinmäen koulu.

Keltinmäen koulu on lähikoulu Keltinmäen ja sen lähialueiden lapsille. Keltinmäen koulussa on noin 340 oppilasta vuosiluokilla 1-6. Yleisopetuksen luokkia on 13 ja erityisopetuksen luokkia viisi. Erityisopetusta järjestetään kahdessa alueellisessa pienryhmässä, kahdessa autismiluokassa sekä yksilöllisen opetuksen erityisluokassa. Opetustyön ohella koulun tiloissa järjestetään lasten ohjattua iltapäivätoimintaa sekä useita kerhoja. Koulullamme on luonnonläheinen ympäristö ja ihanteelliset liikuntaolosuhteet sekä oma uima-allas.

Erityisluokanopettajana toimit autisminkirjon oppilaiden opettajana. Oppilaat ovat vuosiluokilla E-3.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulla olevan valmiudet ja halu toimia tiiminvetäjänä, sillä sinun tulee yhdessä koulunkäynninohjaajien kanssa rakentaa oppilaille toimivia koulupäiviä. Eduksi katsomme kokemuksen autismin kirjon oppilaiden opetuksen suunnittelusta ja opettamisesta. Arvostamme tiimityöosaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2871,80 - 3073,54 €/kk.

Tehtävä alkaa 7.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Päivi Pitko, puh. 050 440 3553
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat