Skip to main content
test
Tuntiopettaja, erityisluokanopetus (aut), Kuokkala - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA ERITYISLUOKANOPETUKSEEN (AUT)

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kuokkalan yhtenäiskoulu.

Koulun modernit oppimisympäristöt mahdollistavat yhteisopettajuuden. Haluamme kehittää pedagogiikkaa ja toimintakulttuuria hyödyntäen tilojen suomia mahdollisuuksia. Koulumme arvot ovat hyvinvointi, yhteisöllisyys ja tavoitteellisuus. Mottomme kuuluu "Kuokkalan koulu: hyvä tulla, oppia ja olla." Monikulttuurisessa koulussamme opiskelee monipuolinen joukko oppilaita: 1-9 luokkien yleisopetuksen lisäksi meillä on vammaisopetuksen, valmistavan opetuksen ja joustavan perusopetuksen oppilasryhmiä. Lisäksi kiinteistössä toimivat Kuokkala Svenska Skola, kirjasto sekä nuorisotilat.

Tehtävä pitää sisällään AUT-luokan oppilaiden opetusta ja ohjausta.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta tiimityöskentelystä. Arvostamme hyviä ryhmänhallinnan taitojasi sekä kokemustasi joustavista opetusjärjestelyistä. Osaat kohdata monikulttuurisista taustoista tulevat oppilaat, hallitset Google ympäristön käytön osana opetustasi ja työotteessasi korostuu inklusiivinen ajattelutapa ja hallitset erilaisten integraatioiden toteuttamisen käytännössä. Toivomme koulumme arvojen osuvan tapaasi työskennellä ja kohdata oppilaat.

Koska tehtävä sijoittuu erityisluokkaan arvostamme myös taitoa ja kykyä opetuksen yhteissuunnitteluun muiden erityisluokkien opettajien kanssa sekä kokemusta AUT-luokasta tai muusta vastaavasta pienluokkatoiminnasta.

Työskentelet oman koulunkäynninohjaaja-tiimisi vetäjänä, jonka johdosta arvostamme henkilöä, joka rakentaa ryhmähenkeä ja työyhteisöä positiivisesti ja toimii arjen vuorovaikutustilanteissa ratkaisukeskeisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2871,80 - 3073,54 €/kk

Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

apulaisrehtori Tuija Kinnunen, puh. 050 566 8592
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat