Tuntiopettaja, erityisopetus (Kuokkalan yk.) - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.
Nyt haemme

TUNTIOPETTAJAA ERITYISOPETUKSEEN

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2020 - 30.6.2021 Kuokkalan yhtenäiskouluun.

Kuokkalan yhtenäiskoulu on reilun 1000 oppilaan ja noin 150 henkilökunnan jäsenen koulu, josta on rakentumassa Kuokkalan kaupunginosaan vireä oppimisympäristö. Kouluyksikömme yhteyteen on rakennettu myös mm. kirjasto ja nuorisotoimen tilat. Käytämme joustavia opetusjärjestelyjä ja arvostamme yhdessä tekemistä yli aine- ja luokkarajojen. Toimintakulttuurissamme korostuvat hyvinvointi, osallisuus ja tieto- ja viestintätekniikan pedagoginen hyödyntäminen.

Tehtäviisi kuuluu eskari-alkuopetus -nivelvaiheessa erityisopettajana työskenteleminen. Teet tiivistä yhteistyötä muiden erityisopettajien, luokanopettajien ja ohjaajien kanssa. Opetuksessa odotamme Sinun käyttävän monipuolisia erityisopetuksen menetelmiä. Opetustunteja on 24 h/vko.

Kelpoisuusehto tehtävään on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävä alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Rehtori Johnny Kotro, puh. 014 266 4681 tai johnny.kotro@jyvaskyla.fi
Apulaisrehtori Tuomas Kahila, puh. 014 266 4490 tai tuomas.kahila@jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka