test
Tuntiopettaja, erityisopetus / Puistokoulu - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi- ja oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme Puistokoulun Koivikkopuiston koulutaloon erityisopetuksen tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.2.2022 - 4.6.2022 väliselle ajalle.

Koivikkopuiston koulutalolla erityisopetuksen tuntiopettajan sijaisuus on sairaalaopetuksen AVO-opetuksessa olevien yläkouluikäisten oppilaiden opettajan työtä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä taitoa työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti. Lisäksi arvostamme hyviä pedagogisia taitoja ja oppilaslähtöisyyttä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

Edellytämme hyvää opetussuunnitelman tuntemusta ja sähköisten opetusmenetelmien hallintaa.

Eduksi katsotaan 7-9 luokka-asteiden oppisisältöjen hallinta sekä kokemus sairaalaopetuksesta, psyykkisesti oireilevien oppilaiden opetuksesta, monialaisissa verkostoissa toimimisesta ja oppilaiden ohjaamisesta toisen asteen nivelvaiheessa.

Käytämme viroissa koeaikaa, joka vuotta lyhyemmissä määräaikaisissa tehtävissä voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Tehtävään valitun tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puistokoulun rehtori Tuila Saarentaus, puh. 040 571 1465. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Puistokoulun rehtori Tuila Saarentaus, puh. 040 571 1465. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat