Tuntiopettaja, erityisopetus / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme erityisopetuksen tuntiopettajaa vakituiseen virkaan alkaen 1.1.2022. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Santalahdentien toimipiste, Santalahdentie 10, 33230 Tampere.

Tehtävänä on toimia laaja-alaisena erityisopettajana erilaisissa toimintaympäristöissä. Tehtävään kuuluu oppimisen tuen järjestäminen ja toteuttaminen yhteisissä opinnoissa sekä erityisesti matemaattiset aineet. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarpeen mukaan erityisopetus liiketoiminnan tutkintoalalla. Työ vaatii kehittävää ja aktiivista työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 §16 mukaan. Tehtävässä edellytetään kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden oppimisen tukemisesta ja ohjaamisesta. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa edellytetään S2- opiskelijoiden ohjaustaitoja, englannin kielen hyvää hallintaa, erittäin hyviä TVT- taitoja, B- ajokorttia sekä Office-, Wilma-, ja Moodle - ohjelmien sujuvaa käyttöä. Hakijalta edellytetään pääaineopintoja erityispedagogiikasta sekä kokemusta ammatillisen koulutuksen toimintaympäristöstä.

Eduksi katsotaan suomi toisena ja vieraana kielenä -perusopintoja sekä tietotekniikan edistynyttä käyttöä opetuksessa. Lisäksi eduksi katsotaan erityisopetuksen tuntemus liiketoiminnan tutkintoalalta.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva virkaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela, puh. 040 517 9259. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Tredu Pyynikki 2
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-2005-21
  • 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan
  • OVTES
  • 4.10.2021 - 18.10.2021 23:59
  • TamperePirkanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela, puh. 040 517 9259. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Pyynikki 2

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat