test
Tuntiopettaja, hius- ja kauneudenhoitoala / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen virkaan hius- ja kauneudenhoitoalan ammattiaineisiin alkaen 3.1.2022. Ensisijainen toimipiste palvelussuhteen alussa on Santalahdentien toimipiste Tampere.

Tehtävään kuuluu opettaa kosmetologi-opiskelijoita. Opetettavana on kauneudenhoitoalan ammatilliset sisällöt sekä ohjaus työelämässä tapahtuvilla jaksoilla. Oma-opettajan tehtäviä ovat opiskelijan opintojen henkilökohtaistaminen sekä opiskelijan oppimisprosessin tukeminen ja ohjaus.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan, soveltuva korkeakoulututkinto on estenomi amk.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta opetustehtävän sisältöä vastaavista kosmetologin työtehtävistä, erityisesti hoitolatyötä ja riittävä kokemus toisen asteen ammatillisen koulutuksen opettajan työtehtävistä.

Eduksi katsotaan kiinnostus työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittämiseen, kokemus tieto- ja viestintätekniikan opetus käytöstä, verkko-opetuksesta sekä Wilma ja Moodle oppimisympäristöjen tuntemuksesta. Lisäksi eduksi katsotaan kiinnostus kehittää tutkintoalan kansainvälisyyttä ja riittävä englanninkielen taito.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.
Tehtävä edellyttää päivä- sekä iltaopetuksessa toimimista.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Sisko-Liisa Sillanpää, puh. 050 441 8815 ja tiimivastaava Minna Syvänniemi, puh. 050 345 1089. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Sisko-Liisa Sillanpää, puh. 050 441 8815 ja tiimivastaava Minna Syvänniemi, puh. 050 345 1089. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki 1

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat