Skip to main content
test
Tuntiopettaja, Hoitotyö - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO Kontinkankaan yksikkö hakee päätoimista, osa-aikaista hoitotyön tuntiopettajaa ajalle 1.8.-31.12.2022.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tässä tehtävässä pääasiallisena tehtävänäsi on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon hoitotyön opetus.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Kelpoisuus tule käydä ilmi hakemuksestasi.

Tehtävässä edellytämme tämän tehtävän opetustyötä tukevaa ajantasaista eri ikäryhmien keskuudessa tehtyä monipuolista käytännön hoitotyön kokemusta ja ETK- pätevyyttä. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta virantoimitusmatkoissa. Eduksi katsomme aiemman opetuskokemuksen ammatillisessa oppilaitoksessa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 2 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Johanna Savunen p. 050 317 4796, johanna.savunen@osao.fi sekä yksikönjohtaja Teija Tolonen p. 040 742 0989, teija.m.tolonen@osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kontinkankaan yksikkö, yksikönjohtaja Teija Tolonen, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kontinkankaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat