Tuntiopettaja, hoitotyö ja välinehuolto / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme hoitotyön ja välinehuollon tuntiopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen alkaen 4.10.2021. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Santalahdentien toimipiste, Santalahdentie 10, 33230 Tampere.

Työ on monipuolista opetus- ja ohjaustyötä toisella asteella. Oppimisympäristöjämme ovat mm. luokkaopetus, verkossa tapahtuva opettaminen ja työelämälähtöinen opettaminen. Päätoimiselta hoitotyön ja välinehuollon tuntiopettajalta edellytetään osaamista toimia vastuuopettajana välinehuoltoalan perustutkinnossa ja työskentelyä höyryautoklaavin pääkäyttäjyydessä.

Rekrytoitavalla opettajalla eduksi katsotaan höyryautoklaavin käyttökoulutuksen suorittaminen, osaaminen opettaa lähihoitajatutkinnon pakollisissa tutkinnon osissa ja suunhoidon osaamisalassa, ensiapukoulutusten sisällöissä ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjauksessa sekä näyttöjen arvioinnssa ja työelämäyhteistyössä. Eduksi katsotaan kokemus tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä ja verkko -opetuksesta, Wilma- ja Moodle oppimisympäristöjen tuntemus, sekä kokemus verkkopedagogiikan kehittämisestä. Arvostamme rektytoitavan päätoimisen tuntiopettajan Pirkanmaan työelämätuntemusta, työkokemusta työskentelystä vaihtuvissa tiimeissä ja verkoistoissa sekä työyhteisötaitoja. Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opettamisesta sekä joustavuudesta työskennellä hybridityömallilla (aamu, ilta, etä, lähi). Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva virkaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Kaisa Kukkohovi puh. 041 730 5527 ja Riitta Silas puh. 050 576 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Kaisa Kukkohovi puh. 041 730 5527 ja Riitta Silas puh. 050 576 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Pyynikki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat