test
Tuntiopettaja, Jokipuiston koulu - Sipoon kunta

Jokipuiston koulu on noin 200 oppilaan koulu Nikkilän vieressä Jokipuiston alueella. Jokipuiston koulussa opiskelee oppilaita luokilla 1 - 6. sekä erityisluokilla. Koulu toimii lukuvuonna 2021 - 2022 väistötiloissa Sipoonjoen yhtenäiskoulun upouusissa tiloissa.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut etsii nyt TUNTIOPETTAJAA 4.6.2022 asti, sijoituspaikkana on Jokipuiston koulu.

Opetustunteja on noin 20h/vko. Jokipuiston koulussa toteutetaan yhteisopettajuutta eli toivomme sinulta muodollisen pätevyyden lisäksi erityisesti hyviä yhteistyötaitoja, reipasta työotetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten parissa ja osana yhteisömme tiivistä tiimityöskentelyä toisten ohjaajien ja opettajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on peruskoulun luokanopettajan pätevyys opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaisesti, ja virassa noudatetaan koeaikaa. Jos kelpoisuusehtoja täyttävää hakijaa ei löydy, huomioimme myös alaa opiskelevat tai soveltuvaa työkokemusta omaavat hakijat.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.2.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Tehtävä on haussa uudelleen, aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/jokipuiston-koulu/
https://sites.google.com/view/unelmienoppimaisemasipoossa/ajankohtaista-aktuellt?authuser=0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulun rehtori Anna-Leena Juntunen 050 463 0689 (jätä soittopyyntö) tai anna-leena.juntunen(at)sipoo.fi.

Lisätietoja

Sipoon kunta, Sivistysosasto

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat