Tuntiopettaja, kiinteistöpalveluala - Kouvolan kaupunki

Kouvolan seudun ammattiopisto hakee teknisen palvelun tiimiinsä päätoimista kiinteistöpalvelualan tuntiopettajaa 1.4.2021 alkaen.

Tehtävä on pääasiassa kiinteistönhoidon osaamisalan ja talotekniikan opetustehtäviä käytännössä ja teoriassa, mutta tehtävä sisältää myös alaan liittyviä koulutusmyyntejä yrityksille ja yhteisöille.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150/2017) mukaisesti.

Arvostamme erityisesti:
- alan vankkaa käytännön taitojen osaamista ja työkokemusta
- kykyä kehittää koulutusta
- tiimissä toimimisen taitoa
- digiosaamisen hallintaa
- toimivia työelämäyhteistyöverkostoja

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Teknisen palvelun tiimiesimies Henri Partanen, puh. 020 615 7802, henri.partanen(at)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka