Skip to main content
test
Tuntiopettaja (kone- ja tuotantotekniikka) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Tulevaisuuden tekijäksi?
Haluamme joukkoomme henkilöitä, jotka tuovat tiimiin oman osaamisensa täydentäen tiimin muiden jäsenten osaamista - kaikkien ei tarvitse osata kaikkea. Arvostamme taitoa kuunnella, keskustella ja kunnioittaa muiden mielipiteitä.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä?
Ymmärrät työsi ison kuvan kokonaisuutena laajemmin. Työlläsi on visio ja tavoitteet. Sinulla on vapaus kysymättä toimia sovittujen suuntaviivojen, tavoitteiden ja reunaehtojen puitteissa. Voit itse vaikuttaa omaan työhösi, organisoida sitä ja ratkaista ongelmia. Voit helposti kehittää ja viedä asioita eteenpäin.

Työ omien vahvuuksien, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan
Saat tehdä sitä mitä osaat. Voit olla koneasennustöiden asiantuntija. Saatat olla teollisuuskunnossapidon ammattilainen. Ehkä hallitset kattavasti CNC-koneistuksen laitteiden käytön. Tai olet hitsauksen erikoisosaaja, ehkä jopa IWE kouluttautunut. Tai omaat muuten laajan osaaminen kone- ja tuotantotekniikan tehtävistä.

Sinulla on omannäköinen työ, jonka hallitset. Huolehdit oman osaamisesi päivittämisestä. Tuot itse osaamisesi, vahvuutesi ja kiinnostuksesi esiin - kerrot, mitä toivot ja haluat toteuttaa työssäsi. Työn kehittäminen huomioidaan ja työnkuva muokkautuu matkalla. Voit kehittää osaamistasi osana työn sisältöä, kouluttautumiseen on aikaa. Meillä pidetään huolta kehittymisestä ja ammatillisesta kasvusta.

Tuki ja sparrauskumppanit
Olemme helposti lähestyttäviä. Toimimme aloittain tiimimäisesti. Yhdessä pohditte, miten parhaiten hyödynnätte käytettävissä olevat resurssit ja jokaisen osaamisen. Esihenkilö on tuki ja sparrauskumppani, joka on kiinnostunut työstäsi, arvostaa ammattitaitoasi, luottaa ja antaa tehdä - tukee työsi päämäärän saavuttamista, ei vaikeuta tai rajoita sitä. Kannustaa niin, että koko potentiaalisi saadaan käyttöön ja ideasi käytäntöön.

Varsinainen työtehtävä on ammatillinen opetus virkasuhteisena tuntiopettajana Imatran ja/tai Lappeenrannan toimipisteessä 4.8. - 23.12.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla).

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa konealan koulutusta ja vahvaa ajantasaista alan työkokemusta. Katsomme eduksi, jos käytännön työkokemusta on vähintään 3 vuotta viimeisen 10 vuoden ajalta. Eduksi katsomme laajan konealan käytännön töiden tuntemisen, verkko-oppimisympäristöjen käytön ja kehittämisen, etäopetustyövälineiden hallinnan sekä hyvät ohjaukselliset ja sosiaaliset taidot. Vaadittavan ammattitaidon ja sopivuuden arvioimiseksi sinun on varauduttava työkokeeseen/työnäytteeseen, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitojasi osana valinnan kriteerejä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa on 2 kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Pekka Rumpu, p. 040 610 8653, pekka.rumpu@edusampo.fi

Lisätietoja

Saimaan ammattiopisto Sampo, tekniikan ala

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.


Osoite: Koulukatu 5/Pohjolankatu 12, 55120 Imatra

Sinulle suositellut työpaikat