Skip to main content
test
Tuntiopettaja, kone- ja tuotantotekniikka - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka hakee kone- ja tuotantotekniikan levy- ja hitsausalalle vuorotteluvapaan sijaista ajalle 1.8 - 8.11.2022

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävään kuuluu kone- ja tuotantotekniikan tutkintojen levy- ja hitsausalan opetuksen järjestämistä, yrityskoulutusten toteutusta, pätevyyshitsauksien valvontaa sekä alan kehittämistyötä yhteistyössä työelämän kanssa. Työ on vuorotteluvapaan sijaisuus.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998 ja vuorotteluvapaalaissa 30.12.2002/1305.
Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tehtävässä edellytetään:
Kolmen vuoden käytännön kokemusta kone- ja tuotantotekniikasta erityisesti levy- ja hitsausalan työtehtävistä, sekä työskentelystä konepajateollisuudessa.

Eduksi katsomme hitsaajamestarin EAT, tuotantotekniikan EAT ja/tai hitsausneuvojan (IWS) pätevyyden, osaamista hitsata ja ylläpitää henkilökohtaisia SFS-EN-ISO 9606-1 mukaisia hitsaajan pätevyyskokeita MAG,- TIG- ja puikkohitsausprosesseilla. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kehittämismyönteisen työotteen sekä kyvyn toimia erilaisten opiskelijoiden ja opiskelijaryhmien kanssa.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Markus Seppänen p. 050 4280752, markus.seppanen@osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Kaukovainion yksikkö, tekniikka

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat