Tuntiopettaja, kone- ja tuotantotekniikka / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme kone- ja tuotantotekniikan tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 31.5.2022 saakka. Työ alkaa mahdollisimman pian. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Hepolamminkadun toimipiste Tampereella.

Tehtävänä on kone- ja tuotantotekniikan ammatillisten opintojen laaja-alainen ja työelämälähtöinen opetustyö, näyttöjen ohjaus ja arviointi, yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen sekä opiskelijoiden ohjaajana toimiminen.Opetuksen sisältö; mm. manuaalikoneistus, koneasennus sekä levy- ja hitsaustyöt valitun osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävät edellyttävät valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä sekä työskentelyä vaihtuvissa opetus- ja ohjaustiimeissä ja erilaisissa verkostoissa.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus, laaja-alainen kone- ja tuotantotekniikan osaaminen mm. manuaalikoneistus, levy- ja hitsaustyöt sekä koneasennus, tulityökortti sekä työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyys, taito kohdata erityisopiskelijat ja maahanmuuttajat sekä Wilma ja Moodle ohjelmien osaaminen.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Käytämme viroissa koeaikaa, joka vuotta lyhyemmässä määräaikaisessa virkasuhteessa voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Jari Rauhala, puh. 040 5060170, jari.rauhala(at)tampere.fi
ja tiimivastaava, lehtori Timo Saari, puh. 050 464 2697, timo.saari(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Jari Rauhala, puh. 040 5060170, jari.rauhala(at)tampere.fi
ja tiimivastaava, lehtori Timo Saari, puh. 050 464 2697, timo.saari(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat