Tuntiopettaja (kotitalous, terveystieto) - Kokkolan kaupunki

Kokkolan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana päätoimisen tuntiopettajan tehtävä (kotitalous ja terveystieto) 1.8.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.
Sijoituspaikka on tällä hetkellä Kiviniityn koulussa (perusopetuksen 7-9 luokat). Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa. Kyky opettaa ruotsin kielellä katsotaan eduksi.
Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998)mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Reijo Timonen puh. 044 7809 683, sivistysjohtaja Terho Taarna puh. 044 7809 254 ja s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi.

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut
Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kuusi ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruoysinkielinen. Kokkolan aikuislukio vastaa aikuislukio- ja ammattilukiotoiminnasta. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat