Tuntiopettaja (KS), Maikkulan koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on TUNTIOPETTAJAN viransijaisuus Maikkulan koulussa. Opetettavana aineena käsityö (pehmeät materiaalit) vuosiluokilla 5-9. Työtehtäviin kuuluu myös luokanvalvojan tehtävät. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 5.6.2021 saakka.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haemme yhteistyökykyistä opettajaa, joka tuntee uuden opetussuunnitelman vaatimukset ja on monipuolinen käsityöopetuksen osaaja. Arvostamme osaamista ja kokemusta käsityön opettamisesta 5-9 vuosiluokilla. Toivomme, että olet halukas kehittämään yhtenäisen peruskoulun käytänteitä opetussuunnitelman hengessä ja yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Eduksi luetaan halu huomioida erilainen oppija ja kyky soveltaa erilaisia oppimisen tuen keinoja, hyviä ryhmänhallintataitoja sekä osaamista sosiaalisten taitojen ja tunnetaitojen kohtaamiseen sekä ohjaamiseen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11112/2020 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus. Hakemus on toimitettava 28.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/maikkulan-koulu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Soile Krankkala, p. 044 703 9353 sekä viikolla 42 apulaisjohtaja Leena Vaaraniemi, p. 044 703 9343 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Maikkulan koulu (1-9)
Osoite: Jatulikivenkatu 3, Oulu, 90240 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.