Tuntiopettaja, kuvataide / Sammon keskuslukio - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, Eurooppa-linja ja viestintälinja sekä syksyllä 2021 aloittava skeittilinja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Sammon keskuslukio on lähes 900 opiskelijan lukio. Samkessa on yleislinja, valtakunnallisen erityistehtävän urheilulinja, viestintälinja ja skeittilinja. Opettajakunta muodostuu eri kokoisista ainetiimeistä. Opettajat tekevät paljon yhteistyötä opetuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Koulun monet linjat vaativat opettajilta joustavuutta, aktiivisuutta, hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä toimia suuren lukion koko ajan muuttuvassa opetus- ja oppimisympäristössä.

Haemme kuvataiteen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 9.8.2021-31.7.2022.
Kuvataiteen opettajan tehtäviin kuuluu myös yhteistyö viestintälinjan opiskelijoiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan myönteistä asennetta media- ja julkaisutoimintaan ja esim. Adobe InDesing, Photoshop ja Lightroom -ohjelmien perusteiden tuntemusta. Toivomme hakijalta myös kiinnostusta esimerkiksi koulun vuosikirjan visuaaliseen toteutukseen ja muuhun graafiseen suunnitteluun. Työssä olennaista on myös osallistuminen koulun yhteisten tapahtumien toteutukseen. Ne voivat olla musikaalin lavastuksen/ valaistuksen suunnittelua tai itsenäisyysjuhlan visuallisen ilmeen suunnittelua.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 10§.

Eduksi luetaan kokemus lukion kuvataiteen pakollisten ja valinnaisten kurssien pitämisestä ja kuvataidediplomien ohjaamisesta. Koulun kotisivujen ulkoasun suunnittelu ja päivittäminen voi kuulua myös eduksi katsottavin ominaisuuksiisi. Lisäksi eduksi katsotaan kaikenlainen innostus olla kuvataiteen ja visuaalisen ilmiasun ammattilaisena mukana koulumme toiminnassa ja kehittämisessä.

Noudatamme viroissa koeaikaa, joka alle vuoden pituisissa virkasuhteissa on enintään puolet virkasuhteen kestosta. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Tuija Ylöniemi, tuija.yloniemi(at)tampere.fi, puh. 040 701 4814 ja apulaisrehtori Kati Rissanen, kati.rissanen(at)tampere.fi, puh. 040 801 6936.

Hakuaika päättyy 19.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Tuija Ylöniemi, tuija.yloniemi(at)tampere.fi, puh. 040 701 4814 ja apulaisrehtori Kati Rissanen, kati.rissanen(at)tampere.fi, puh. 040 801 6936.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lukiokoulutus, Sammon keskuslukio

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Uimalankatu 5, 33540 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat