Tuntiopettaja - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon kuvallisen ilmaisun ammattiaineiden opettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1.2021-31.12.2021. Tehtävänimikkeenä on tuntiopettaja, media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt, kuvallisen ilmaisun osaamisala.

Tehtäviisi kuuluu media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kuvallisen ilmaisun osaamisalan koulutus ja ohjaus niin oppilaitoksessa kuin työelämässäkin. Työhön saattaa kuulua myös muuta koulutusta ja hankkeita. Tulet kouluttamaan pääasiassa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon liittyviä oppisisältöjä, kuten esimerkiksi liikkuvaa kuvaa, animaatiota, valo- ja videokuvasta digitaalista maalausta sekä perinteisiä piirustus- ja maalaustekniikoita.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta (soveltuva tutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot). Toivomme sinulta osaamista media-alalla toimimisesta sekä media-alaan liittyvien ohjelmistojen hallintaa. Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat. Valitun tulee toimittaa alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan, koeaika 4 kk.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
tiimiesimies Arja Snygg puh. 02061 55926
koulutusalapäällikkö Tapani Ranta puh. 02061 58125
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

KSAO Kouvolan seudun ammattiopisto on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. KSAO toimii myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200 henkilöä.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoon, viihdyt varmasti !