Skip to main content
test
Tuntiopettaja/laaja-alainen erityisopettaja - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa. Pikkukaupunki tarjoaa vaihtelevia oppimisympäristöjä luonnon helmassa. Loviisa on lapsiystävällinen kunta. Koulutoimessamme panostetaan kielitietoiseen opetukseen sekä koulunkäynnin tukeen ja lahjakkaiden oppilaiden tukemiseen.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa laaja-alaisen eritysiopettajan tehtävillä vuosiluokkien 1-6 kiertävään erityisopetukseen. Sijaisuus on ajalle 2.10.2023-1.6.2024. Opetustuntien määrä on 24 tuntia viikossa. Tunnit jakautuvat kolmelle kyläkoululle. Sijoituspaikat ovat Tesjoen koulu, Valkon koulu ja Isnäsin koulu.

Erityisopettajana kuulut kaupungin erityisopettajatiimiin. Oppimisen ja koulunkäynnin tuen asiantuntijuuden lisäksi sinulta edellytetään oppilaslähtöistä ja ammatillista työotetta. Suunnittelu- ja organisaatiotaito luetaan eduksi. Jos lisäksi olet suvaitsevainen, johdonmukainen ja joustava, sekä haluat kehittää erityisopetusta Loviisan koulutoimessa, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Suomen parhaassa pikkukaupungissa mukavien oppilaiden parissa. Loviisassa kehitetään jatkuvasti erityisopetuksen toimintamalleja ja rakenteita monialaisena yhteistyönä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Loviisan kaupungissa opettajille maksetaan OVTES:n palkkatalukon peruspalkka korotettuna.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat