Skip to main content
test

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Opettaja, ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme sivutoimista tuntiopettajaa lääkealan perustutkintoon Turun ammatti-instituuttiin ajalle 23.10.2023-22.12.2023. Opetustehtäviin kuuluu lääkealan opetus ja opetettaviin opintoihin kuuluu laatu ja ympäristö sekä markkinointi lääkealalla. Tehtävää voi menestyksekkäästi hoitaa farmasian tai kaupallisen alan koulutuksella.

Opetustehtäviin kuuluu lääkealan opetus ja opetettaviin opintoihin kuuluu laatu ja ympäristö sekä markkinointi lääkealalla.

Opetustunteja on suunniteltu palvelujaksolle siten, että sidotun työn tunteja on yhteensä 116 tuntia ja sitomattoman työn tunteja 39 tuntia. Opetus ajoittuu viikoille 43-51.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Valitun on esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C:n mukaisesti.

Toimipaikka on Turun ammatti-instituutin Ruiskadun kampuksella.

Virkasuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turkuai.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Kalle Ojanen, kalle.ojanen(a)edu.turku.fi
Puhelinaika tiedusteluille on ma 11.9.2023 klo 13-16, p. 044 907 3776
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Turun ammatti-instituutti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Ruiskatu 8 D, 20720 Turku

Sinulle suositellut työpaikat