Tuntiopettaja, laboratorioala / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme Hepolamminkadun toimipisteeseen laboratorioalan tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.12.2022.

Tehtäviin kuuluu laboratorioalan perustutkinnon opetus ammatillisissa tutkinnon osissa, työssäoppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi, osaamisen arviointi, tunnistaminen ja tunnustaminen sekä henkilökohtaisten opiskelusuunnitelmien ohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 § mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus: soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot (väh.60 op) ja vähintään 3 vuoden pituinen käytännön työkokemus korkeakoulututkintoa vastaavissa laboratorioalan tehtävissä.
Hakijalta edellytetään vahvaa käytännön osaamista opetettavissa aineissa: laboratorion perustöiden ja -tekniikoiden sekä peruslaitteiden hallintaa. Toivomme myös laiteanalytiikan, erityisesti spektrometrian ja kromatografian käytännön osaamista.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan laboratorioalan yritysten ja yhteistyötahojen hyvä tuntemus sekä aikaisempi kokemus toisen asteen ammatillisen opettajan työstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valmiutta kehittämistyöhön sekä kykyä käyttää monimuotoisia oppimisympäristöjä. Lisäksi toivomme sinulta pedagogista kyvykkyyttä ja innovatiivista opettajuutta sekä tahtoa ja kärsivällisyyttä toimia nuorten kanssa myös ongelmatilanteissa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh. 050 441 8812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 17.5.2021.
Tehtäviä haetaan KuntaRekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh. 050 441 8812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Toisen asteen koulutus / Tredu Hervanta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat