Tuntiopettaja, lentokoneala Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, lentokoneala Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun ammattiopisto TREDU
Tuntiopettaja, lentokoneala 1-205-19
Haettavana on määräaikainen tuntiopettajuus ajalla 1.8.2019–31.7.2020. Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alkaessa on Tredun Pirkkalan toimipiste.
Toimenkuvana on lentokoneasennuksen perustutkinnon avioniikan ja lentokoneasennuksen osaamisalojen teorian opetus ja käytännön harjoitteiden ohjaaminen, painottuen avioniikan osaamisalaan.
Kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset ja vähintään 5 vuoden työkokemus (ilmailutekniikan tai ilma-alushuollon tehtävistä) tai mekaanikon lupakirja sekä soveltuvuus tehtävään. Hakijan tulee täyttää Ilmailuviranomaisen edellyttämät tehtävään hyväksyttämisvaatimukset.Osaamisvaatimuksena on avioniikka- ja lentokoneasentajan käytännön työn osaaminen ja kokemus opetustyöstä. Hakijalta edellytetään vankkaa lentokonehuoltoympäristöjen ja huoltokäytäntöjen tuntemusta, kokemusta työskentelystä lentokonejärjestelmien parissa sekä kokemusta ilma-alusten käsittelystä. Lisäksi hakijalta edellytetään ilmailulainsäädännön ajankohtainen tuntemus (mm. Part-147 ja Part-66).
Eduksi katsotaan kokemus Drone-tekniikasta, verkkopohjaisten oppimisympäristöjen käytöstä opetustyössä sekä englannin kielen taito.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö koulutuspäällikkö Juhani Anttila, puh. 040 801 6726.
Hakuaika päättyy 27.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Työpaikka
  • tre-1-206-19
  • 13.5.2019 - 27.5.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

koulutuspäällikkö koulutuspäällikkö Juhani Anttila, puh. 040 801 6726.

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan