Haemme vakinaiseen virkaan kolmea (3) lentokoneasennuksen ammattiaineiden tuntiopettajaa 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijalta työkokemusta ilma-alushuollosta, ilma-alusten laitehuollosta, ilma-alusten lennätyksestä ja jatkuvan lentokelpoisuuden hallinnan järjestelmistä.
Ilma-aluksen huoltohenkilöstön lupakirja katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä yhteistyöhön perustuvaa työotetta erilaisissa verkostoissa. Hakijalle katsotaan eduksi mahdollisuus toteuttaa englanninkielistä opetusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto ja opettajan pätevyys.
Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150/2017) mukaisesti.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu henkilö esittää lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Rikosrekisteriote on valinnan vahvistamiseksi esitettävä viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lukien.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Ari Raatikainen, ari.raatikainen(at)ksao.fi, p. 020 615 8710
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

KSAO, Kouvolan seudun ammattiopisto, on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. KSAO toimii myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Henkilökuntaa KSAO:ssa on noin 200 henkilöä.

Lentokonealan toimipiste sijaitsee Utin lentokentän ja 6-tien vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyaikaisessa ilmailualan opetusympäristössä on noin 60 nuorta ja aikuista lentokonealan opiskelijaa opiskelemassa lentokoneasentajan perustutkintoa.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.