Tuntiopettaja, liiketalous (6) / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haussa on viisi vakituista tehtävää sekä yksi määräaikainen. Vakituisissa tuntiopettajissa tehtävänä on liiketalouden perustutkinnon tutkinnonosien opetus. Määräaikaisessa tehtävänä on liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnonosien opetus taloushallinnon painotuksella. Vakituisissa ja määräaikaisessa tehtävässä työhön kuuluu myös opiskelijoiden ohjaus ja yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen. Määräaikainen tehtävä on ajalla 1.8.2020 - 11.6.2021. Tehtävien sijoituspaikka on ensisijaisesti Tredun toimipisteessä Kalevassa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään voidaan valita henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa käytännön ammattitaitoa opetettavista tutkinnonosista, aiempaa ammatillista opettajakokemusta, valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä sekä työskentelyä vaihtuvissa opettaja- ja ohjaustiimeissä.

Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen työelämätuntemus ja tuntemusta verkkopedagogiikasta. Lisäksi arvostamme kokemusta pienryhmien ohjauksesta, taloushallinnon osaamisesta, some -osaamisesta, visuaalisesta myyntityöstä, työpaikalla tapahtuvasta oppimisen ohjaamisesta sekä oppilashallintajärjestelmä wilmasta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Vesa Kähkönen, puh 040 569 3589. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tredu.fi/index.html

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäälliikkö Vesa Kähkönen puh 040 569 3589. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Sammonkatu 45, 33540 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!