Tuntiopettaja (liikunta ja terveystieto) / Tampereen teknillinen lukio - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Päivälukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, viestintälinja ja Eurooppa-linja. Tutkinto-opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on noin 300.

Tampereen teknillisessä lukiossa on yleislukion lisäksi Suomen ainoa matematiikkaa ja tekniikkaa sekä niiden luovaa soveltamista painottava linja Matek.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen liikunnan ja terveystiedon tuntiopettajaa. Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 10§.

Liikunnan ja terveystiedon tuntiopettajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii opetettavien aineiden vahvaa hallintaa sekä kokemusta lukiossa työskentelystä. Lisäksi edellytämme valitulta kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä opetuksessa sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta.

Tehtävä koostuu lukion liikunnan ja terveystiedon opetuksesta. Tehtävä vaatii kykyä ohjata omaa työtään itsenäisesti, samoin kuin kykyä innostaa erilaisia nuoria liikkumaan. Liikunnan ja terveystiedon opetuksen lisäksi voidaan opetustunteja osoittaa useasta eri lukioaineesta, joten kolmannen oppiaineen pätevyys on eduksi.

Liikuntatunnit pidetään pääosin koulualueen ulkopuolella, joten ajokortti ja oma auto ovat tarpeen. Sujuva englannin kielen taito on eduksi koulun kansainvälisten yhteyksien vuoksi.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori rehtori Helena Tuusa, puh. 040 800 4977, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 24.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lukiokoulutus/lukiot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori rehtori Helena Tuusa, puh. 040 800 4977, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Lukiokoulutus / Tampereen teknillinen lukio
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!