Skip to main content
test
Tuntiopettaja luokanopettajan tehtävillä (2013) - Loviisan kaupunki

Ruukin koulu on noin 60 oppilaan alakoulu ja sijaitsee idyllisessä Strömforsin Ruukissa, Loviisassa. Ruukin koulussa opiskelu tapahtuu pääasiassa yhdysluokissa. Koulussamme annetaan myös perusopetukseen valmistavaa opetusta.

Haemme virkasuhteeseen päätoimista tuntiopettajaa luokanopettajan tehtävillä 1.8.2024 alkaen. Etsimme joukkoomme erityisesti musiikin opettamisesta innostunutta luokanopettajaa. Toivomme hakijalta valmiutta opettaa kaikkia alakoulussa opetettavia aineita sekä kokemusta esi- tai alkuopetuksesta. Toivomme myös digiosaamista, oppimiseen innostavaa otetta ja hyviä ryhmänhallintataitoja. Arvostamme joustavuutta toimia erilaisissa oppilasryhmissä. Opetus tapahtuu osin samanaikaisopetuksena yhdessä toisen opettajan kanssa.

Loviisan kaupunki panostaa kielitietoisuuteen ja digiosaamiseen. Kaupunki on mukana Lapsiystävällinen kunta toiminnassa.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/koulutus-utbildning/koulutus-fi/peruskoulut/koulut/kirkonkylän-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Virve Pellinen puh. 050 466 1163, virve.pellinen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Ruukin koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Koulutie 4, 07970 Ruotsinpyhtää
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat