Tuntiopettaja luokanopettajan tehtävillä - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Haemme Harjurinteen kouluun päätoimista tuntiopettajaa luokanopettajan tehtävillä 4. luokalle. Virkasuhde ajoittuu ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Päätoimisuuden edellytyksenä on 16h/vko.

Harjurinteen koulu on Loviisan suurin koulu. Koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä luokanopettajaa. Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät ja työotteesi on oppilaslähtöinen. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien lasten ja nuorten parissa.

Loviisan kaupungin opetutoimessa panostamme kielitietoisuuteen, sekä tukea tarvitsevien ja lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 4) mukaan. Virkasuhteeseen vaaditaan luokanopettajan kelpoisuus.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi)
tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat