Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus S2 / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Tredun maahanmuuttaja - ja tutkintoja edeltävän koulutuksiin on keskitetty erityyppisiä tutkintoon johtamattomia koulutuksia, kuten mm. maahanmuuttajille tarjottavat koulutukset, VALMA-koulutus, perusopetuksen lisäopetus AMA10 ja aikuisten maahanmuuttajien perusopetus. Toimipisteitä on Pirkanmaalla useita, mutta suurin koulutusalamme opiskelijamäärä on tällä hetkellä Santalahdentien toimipisteessä, Pyynikin kampuksella, johon myös aikuisten perusopetus sijoittuu. Syksystä 2020 Tredussa järjestetään aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen lisäksi myös päättövaiheen koulutusta.

Tehtävänä on opettaa maahanmuuttajien aikuisten perusopetuksen alku- ja päättövaiheen ryhmissä pääasiallisesti suomea toisena kielenä sekä vähäisemmässä määrin muita oppiaineita. Tehtävään saattaa kuulua myös ryhmänohjaajana/omaopettajana toimimista. Tehtävään saattaa sisältyä opetusta muissa tutkintoja edeltävien tai maahanmuuttajakoulutusten opetusryhmissä. Kyseessä on vakituinen virka.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan.

Tehtävässä edellytetään kokemusta nuorten ja aikuisten maahanmuuttajien opettamisesta ja ohjaamisesta sekä kokemusta S2-opetuksesta kuten myös yhteistyökykyä ja näkemystä maahanmuuttajakoulutuksen kehittämiseen. Eduksi katsotaan kokemus aikuisten perusopetuksesta, kokemus kurssien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä työkokemus luokanopettajan tehtävistä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kristiina Teiss, puh 040 806 2669.

Hakuaika päättyy 10.8.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kristiina Teiss, puh 040 806 2669.

Ammatillinen koulutus Tredu Pyynikki
Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!