Tuntiopettaja, maanrakennusala - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, maanrakennusala - Tampereen kaupunki

Vakituinen päätoiminen tuntiopettajuus, maanrakennusala 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Kivimiehenkadun toimipiste Nokia.

Tehtävänä on opettaa maarakennuksen ja maarakennuskoneenkuljettajan ammattiaineita sekä teoriassa että käytännön työtehtävissä. Opetukseen kuuluu myös työkoneiden käytön opetusta. Lisäksi tehtävään kuuluu oma opettajan tehtäviä sekä työssä tapahtuvan oppimisen ohjausta ja asiakasprojektien suunnittelua ja valvontaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa arvostamme ensisijaisesti vahvaa käytännön kokemusta maarakennuksesta ja maarakennuskoneilla tehtävistä työtehtävistä sekä laaja-alaista kokemusta opetussuunnitelman mukaisista oppiaineista käytännön tasolla.

Tehtävässä edellytetään käytännön työkokemusta maarakennusalalta ja maarakennuskoneiden kuljettamisesta, kokemusta työkoneiden huollosta ja korjaamisesta, rakennuspiirustusten lukutaitoa, voimassaolevaa vähintään BC-luokan ajokorttia sekä valmiutta työskennellä Tredun muissa toimipisteissä sekä erilaisissa alaan liittyvissä projekteissa.

Eduksi katsotaan hyvät työyhteisö- ja tiimityötaidot, tietotekniset taidot sekä CE-ajokortti ja voimassa oleva kuljetusalan ammattipätevyys.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sami Huntus, puh. 040 801 2630 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 25.11.2019.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Kirjoita tähän kuka/ketkä antavat lisätietoja tehtävästä. Tieto menee rekrytointi-ilmoitukseen.

Ammatillinen koulutus, Tredu Nokia
Osoite: Kivimiehenkatu 6, 37100 Nokia

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!