Tuntiopettaja, määräaikainen (äidinkieli ja kirjallisuus) / Tampereen klassillinen lukio - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, viestintä ja Eurooppa-linja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Tampereen klassillinen lukio on 630 opiskelijan oppilaitos, joka toimii aivan Tampereen ydinkeskustassa. Lukiossa on vahva yleislinja, laaja kielitarjonta ja vireä kansainvälinen toiminta. Lukiossa on luonnontiedelinja, jolla on valtakunnallisen erityistehtävän asema.

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettajaa. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020 ja kestää 31.7.2021 saakka.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 10§.

Tehtävänä on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaminen lukiossa. Pääkouluna on Tampereen klassillinen lukio, opetustunteja on myös Hatanpään lukiossa.

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, päivälukiokokemus sekä opetettavan aineen vahva ja monipuolinen hallinta. Lisäksi eduksi katsotaan kehittämis- ja kehittymishalukkuus, luova pedagoginen ote ja sähköisten oppimisympäristöjen käyttö.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori Kari Hanninen, puh. 040 773 8285, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 24.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/lukiokoulutus/lukiot.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä ajalla 10.2.-20.2.2020 antaa rehtori Kari Hanninen, puh. 040 773 8285, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Lukiokoulutus / Tampereen klassillinen lukio
Osoite: Tuomiokirkonkatu 5, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!