Tuntiopettaja, MaFyKe, Säynätsalon yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Tuntiopettaja, MaFyKe, Säynätsalon yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN MATEMATIIKAN, FYSIIKAN JA KEMIAN TUNTIOPETTAJAA

määräajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 Säynätsalon yhtenäiskouluun.

Säynätsalon yhtenäiskoulu koostuu kolmesta eri kouluyksiköstä: Lehtisaaren koulu (luokat 4-9), Muuratsalon päiväkotikoulu (luokat 1-3) ja Säynätsalon päiväkotikoulu (luokat 1-3, ypr). Koulut sijaitsevat kukin omilla saarillaan, joita kannakset ja sillat yhdistävät. Pohjois-Päijänteen upea luonto tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön. Jyväskylän keskustaan on matkaa 16 km (20 min).

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Tuntiopettajan tehtävä julistetaan uudelleen haettavaksi. Aiemmassa haussa olleita hakemuksia ei huomioida automaattisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rekrytointiasiantuntija Mari Nurmiranta, puh. 014 266 2698 (3.7. - 5.7. ja 29.7. - 31.7.)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan