Tuntiopettaja (matalat vasket), sivutoiminen - Lohjan kaupunki

Haemme Länsi-Uudenmaan musiikkiopistoon sivutoimista matalien vaskien tuntiopettajaa (pasuuna, baritonitorvi ja tuuba) vakituiseen virkasuhteeseen alkaen 1.8.2021.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on Lohjan kaupungin ylläpitämä vireä musiikkioppilaitos, joka Lohjan lisäksi toimii Vihdin kunnassa. Opetusta voi olla sekä Lohjalla, että Vihdissä.

Etsimme nyt innostuneeseen joukkoomme vahvaa pedagogista osaajaa, jolla on oppimiseen innostavat pedagogiset taidot, valmiudet niin alkeisopetukseen kuin edistyneempienkin oppilaiden opetukseen, hyvät työyhteisötaidot ja hyvä soittotaito.

Ryhmäopetustaidot ja kyky yhteissoiton ohjaamiseen katsotaan eduksi.

Hakijalta toivotaan innostusta oppilaitoksen vaskiopetuksen kehittämiseen, ja hänen on hyvä tiedostaa musiikkiopiston työn näkyvyyden merkitys talon ulkopuolella.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakijat tai osa heistä kutsutaan opetus- ja soittonäytteeseen sekä haastatteluun toukokuussa 2021.

Hakuaikaa jatekataan 23.4.2021 asti.

Lisätietoja antaa rehtori Hanna Repo-Nikkanen puh. 044-3741485, hanna.repo-nikkanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 23.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-18-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat