Tuntiopettaja (matemaattiset aineet) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Tuntiopettaja (matemaattiset aineet) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee sivutoimista matemaattisten aineiden (matematiikka/fysiikka/kemia) tuntiopettajaa Imatran toimipisteeseen ajalle 19.8. - 20.12.2019. Matematiikan, fysiikan ja kemian opetuksen ohella tehtäviin kuuluu myös kyseisten aineiden erityisopetusta, joka toteutetaan pääosin työpari -työskentelynä toisen opettajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot sekä opetettavassa aineessa asetuksen vaatima arvosana).

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Koulutuspäällikkö Vesa Markkanen, p. 040 539 9793, vesa.markkanen@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Imatra

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Tutustu työnantajaan