Tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia (7) / Perusopetus - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Lehtori, matematiikka, fysiikka, kemia, Hatanpään koulu
Sijaisuus ajalle 9.8.2021-4.6.2022
Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia, Hatanpään koulu
Eduksi katsotaan kokemus tukea tarvitsevien oppilaiden opettamisesta.
Lisätietoja: rehtori Mari Palviainen, puh. 0400 764165

Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia, Kaukajärven koulu
Eduksi katsotaan vahva teknologiaosaaminen.
Lisätietoja: rehtori Päivi Ikola, puh. 040 594 0946

Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia, Tampereen kansainvälinen koulu, FISTA
Opetus tapahtuu suomen kielellä. Edellytämme erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisätietoja: rehtori Ulla Hiltunen, puh. 040 196 8513

Päätoiminen tuntiopettaja , matematiikka, fysiikka, kemia, (2) Tesoman koulu
Eduksi katsotaan kokemus tukea tarvitsevista oppilaista.
Lisätietoja: rehtori Panu Pitkänen, puh. 050 409 8919

Päätoiminen tuntiopettaja , matematiikka, fysiikka, kemia, Wivi Lönnin koulu
Lisätietoja: rehtori Sirpa Raevaara, puh. 040 567 2646

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tehtävät täytetään ajalle 9.8.2021-31.7.2022, ellei tehtävän kohdalla muuta mainita.
Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

Käytämme viroissa koeaikaa, joka vuotta lyhyemmässä määräaikaisessa virkasuhteessa voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 18.5.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mari Palviainen, puh. 0400 764165 Hatanpää,
rehtori Päivi Ikola, puh. 040 594 0946 Kaukajärvi,
rehtori Panu Pitkänen, puh. 050 409 8919 Tesoma,
rehtori Sirpa Raevaara, puh. 040 567 2646 Wivi Lönn,
rehtori Ulla Hiltunen, puh. 040 196 8513 FISTA.
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat