Skip to main content
test
Tuntiopettaja, matematiikka ja tietotekniikka - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee Lappeenrannan toimipisteeseen YTO-tiimiin matematiikan ja tietotekniikan määräaikaista tuntiopettajaa ajalle 8.1.2024 - 31.5.2025.

Haluamme joukkoomme henkilön, joka tuo YTO-tiimiin oman kyvykkyytensä ja persoonansa täydentämään tiimin muiden jäsenten osaamista. Arvostamme taitoa kuunnella, keskustella ja kunnioittaa muiden mielipiteitä.

Tuki ja sparrauskumppanit

Olemme helposti lähestyttäviä ja toimimme tiimimäisesti. Yhdessä pohdimme, miten parhaiten hyödynnämme käytettävissä olevat resurssit ja jokaisen osaamisen. Esihenkilö, kotitiimi ja ainetiimi ovat tuki ja sparrauskumppani, joka on kiinnostunut työstäsi, arvostaa ammattitaitoasi, luottaa ja antaa tehdä - tukee työsi päämäärän saavuttamista. Haluamme saada koko potentiaalisi käyttöön ja ideasi käytäntöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus. Työtehtäviin kuuluu matematiikan opetuksen lisäksi myös tieto- ja viestintätekniikan perusteiden opetusta. Tehtävään voidaan sisällyttää myös fysiikan ja kemian opetusta.

Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opettamisesta, monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja, opetuksessa käytettävien digitaalisten työkalujen ajantasaista hallintaa ja hyödyntämistä sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme myös, että sinulla on taitoja ja positiivisia kokemuksia verkkopedagogiikan käytöstä sekä tiimioppimisesta. Opetustyön tueksi seuraat oman alasi kehitystä sekä osallistut alaasi koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Pidät kehittävästä työotteesta ja tiimityöskentelystä yli ainerajojen. Arvostamme kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Hakemukseen pyydämme liittämään linkin vapaamuotoisen n. 1-3 minuutin VIDEO-esittelyn, jossa esittelet itsesi ja osaamistasi.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

https://www.edusampo.fi/tietoa_samposta/saimaan_ammattiopisto_sampo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vesa Markkanen
koulutuspäällikkö
puh 040 539 9793
vesa.markkanen@edusampo.fi

Lisätietoja

Saimaan ammattiopisto Sampo, Oppiminen ja ohjaus

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.

Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.

Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.


Osoite: Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Sinulle suositellut työpaikat