test

Ylitornion ja Pellon yhteinen kansalaisopisto Meän Opisto etsii tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään. Opetettavana aiheena luku- ja kirjoitustaidon koulutus. Tehtävä sijoittuu 10.1-30.5.2022 väliselle ajalle ja työ on osa-aikaista.
Luku-ja kirjoitustaidon koulutus on tarkoitettu kotoutumisen tueksi sellaisille maahanmuuttajille, joilla ei ole omassa kotimaassaan ollut mahdollisuutta saada riittävästi koulutusta ja yleissivistystä, jotta he voisivat selviytyä suomalaisen yhteiskunnan asettamista haasteista opiskelulle, työssäkäynnille sekä käytännön arjen toiminnoille. Aikuisten lukutaitokoulutuksessa opiskelijan kuunteleminen ja hänen aikuisuutensa huomioiminen ja arvostaminen ovat koulutuksen onnistumisen perusedellytyksiä.
Luku- ja kirjoitustaidon koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija oppii suomen kielen alkeet sekä luku- ja kirjoitustaidon perusteet. Hänen tulisi kyetä viestimään yksinkertaisissa arkielämän tilanteissa ja saada muita kotoutumisvalmiuksia.
Työnhakijalle katsotaan eduksi monipuolinen työkokemus opetusalalta ja erityisesti maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opettamisesta.
Lähiopetus järjestetään Meän Opiston tiloissa Ylitorniolla, mutta etäopetus on myös mahdollista.
Palkkaus: OVTES
Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta tai hakemuksen voi jättää myös sähköpostiin kansalaisopisto@ylitornio.fi
Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suunnittelijaopettaja Merja Lehkonen 040 6207414 tai rehtori Hanna Lintupuro 0400 244278.

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat