Tuntiopettaja (metsäala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Tuntiopettaja (metsäala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampossa on haettavana metsäalan ammatillisten aineiden tuntiopettajan tehtävä Ruokolahden opetuspisteeseen 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Opettajan pääasiallisena tehtävänä on ammatinopetus metsäalan perustutkinto- ja ammattitutkintokoulutuksessa Ruokolahden toimipisteessä ja kuntayhtymän toiminta-alueella Kaakkois-Suomessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavan koulutusohjelman sisältöjä vastaavissa tehtävissä.

Tehtävään valittavalta edellytetään vankkaa kokemusta ja ajantasaista osaamista hakkuukoneen ja ajokoneen käytöstä. Lisäksi arvostamme metsäalan työkokemusta sekä hyviä ohjauksellisia ja sosiaalisia taitoja. Arvostamme kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

Koulutuspäällikkö Esa Majander, p.040 558 8398, esa.majander@edusampo.fi

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Ruokolahti

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Tutustu työnantajaan