Tuntiopettaja, mielenterveys- ja päihdetyö - Tampereen kaupunki

Tuntiopettaja, mielenterveys- ja päihdetyö - Tampereen kaupunki

Kyseessä on päätoiminen mielenterveys- ja päihdetyön tuntiopettajuus 1.1.2020 alkaen.

Mielenterveys- ja päihdetyön tuntiopettajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa sosiaali- ja terveysalan koulutuksia yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tehtävään kuuluu mielenterveys- ja päihdetyön opetus Tredun Pyynikin kampuksella.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdetyön opetuksesta sekä monipuolista ja ajantasaista mielenterveys- ja päihdetyön käytännön työkokemusta. Eduksi katsotaan kokemus opettajan työstä ammatillisessa koulutuksessa toisella asteella sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, Primus-opiskelijahallintojärjestelmän tuntemus sekä englannin kielen taito.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 20.11.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tarja Haapala, puh. 0400 914221. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!