Tuntiopettaja ohjelmointi / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haetaan ohjelmoinnin määräaikaista tuntiopettaja ajalle 19.10.2020-31.12.2021. Pääasiallinen toimipaikka työsuhteen alussa Hervannan kampus, Tampere.

Tuntiopettajan tehtävänä on tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ammattiaineiden opetus. Opetettavia aiheita ovat mm. web-kehitys (HTML5, CSS, JavaScript, WordPress/tms.), ohjelmointi (esim. Java, PHP, React, SQL) sekä projektityöskentely ja systeemityö. Tehtävä edellyttää kokemusta ohjelmoinnin opettamisesta, vahvaa opetettavien aineiden osaamista, tutkinnon perusteiden tuntemusta. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjaus, arviointi ja yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään voidaan valita henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Eduksi katsotaan innovatiivinen ote opettajuuteen, kyky toimia nuorten kanssa myös ongelmatilanteissa ja kokemus tiimityöstä.Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja B-ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa, mikä hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 040 800 462 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haku päättyy 21.9.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 040 800 462 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta
Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere