Tuntiopettaja (pintakäsittelyala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Tuntiopettaja (pintakäsittelyala) - Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo hakee vuorotteluvapaan sijaiseksi pintakäsittelyalan tuntiopettajaa ajalle 5.8. - 20.12.2019. Tehtävään kuuluu ammatillisten aineiden opetus pintakäsittelyalan perustutkinnossa Lappeenrannan toimipisteessä ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla). Vahva rakennusmaalauksen (uudisrakennus- ja/tai rakennusten korjausmaalauksen) osaaminen ja työkokemus luetaan hakijalle eduksi. Valitun henkilön tulee kelpoisuusehtojen lisäksi täyttää TE-toimiston määrittämät edellytykset vuorotteluvapaan sijaisen palkkaamiseen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa on kahden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.edusampo.fi

7.6. - 20.6.2019 koulutuspäällikkö Kirsi Kouvo, p. 040 555 0529, kirsi.kouvo@edusampo.fi.

Saimaan ammattiopisto Sampo
Osoite: Lappeenranta

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampon opiskelijavuosien määrä on noin 3 300, henkilöstön määrä on 365 ja toimintatuotot 34 miljoonaa euroa.
Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!
Koulutuksenjärjestäjä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, jonka jäseniä ovat Etelä-Karjalan kunnat, niistä Lappeenranta ja Imatra suurimmat.
Sampo on savuton työ- ja opiskelupaikka.

Tutustu työnantajaan